Еленско със сметанов сос

ЕленаЕленаНовак
16/09/2011
"Ще ви покажем как да приготвите ароматно еленско месо, с което да вземете ума на претенциозните си гости "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 632
  • Преглеждания за месеца202
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържвате стековете и лука в тиган с масло. Нарязвате лютите чушлета на шайби, като отстранявате семето и добавяте заедно с мащерката.

Слагате в тигана и бульона, а след това и сметаната, слагате капак и задушавате докато месото стане готово. Накрая посолявате.

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Pressy
Pressy
30.03.2016 16:13
Изглежда прескрасно. Харесва ми !
0
0