Еленско със сметанов сос

16/09/2011
Елена
отЕленаНовак
"Ще ви покажем как да приготвите ароматно еленско месо, с което да вземете ума на претенциозните си гости "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо110 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 522
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържвате стековете и лука в тиган с масло. Нарязвате лютите чушлета на шайби, като отстранявате семето и добавяте заедно с мащерката.

Слагате в тигана и бульона, а след това и сметаната, слагате капак и задушавате докато месото стане готово. Накрая посолявате.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Pressy
Pressy
30.03.2016 16:13
Изглежда прескрасно. Харесва ми !
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв