Домати, пълнени със зелен лук

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
308
27
247
Домати, пълнени със зелен лук
20/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви20 мин.
Общо40 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в олиото.

Доматите се срязват, така че да могат да се напълнят и да има капаче, махат се семките и вътрешността се посолява.

Задушеният лук се сипва в доматите и те се похлупват с капачетата. Преди сервиране се украсяват с маслините и магданоза.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: