Начин на приготвяне
Зелевите листа се варят в подсолена вода, докато омекнат. Изцеждат се и се заглаждат с точилка. Намасляват се 8 малки тимбалени форми (за печене на суфлета) и се постилат с по един зелев лист.
Картофите се варят в подсолена, вряща вода, докато омекнат. Изцеждат се и се режат на дребно. Тиквата и празът също се варят в подсолена и вряща вода. Фурната се загрява предварително до 200 градуса.
Затопля се тава за печене във фурната, напълнена с вода на височина 4 см от дъното. Картофите, празът и тиквата се пържат в маслото и зехтина.
Добавя се магданозът и се поръсват със сол и пипер. Формичките за печене се пълнят със зеленчуковата смес и се слагат във тавата с водата. Пекат се 30 мин., след което се обръщат в чиния за сервиране.
Сервират се горещи.