Начин на приготвяне
Загрейте зехтина в тиган и сипете вътре наситнените чесън, царевицата, граха и зеления фасул.
Овкусете ги с риган, сол и мащерка, сложете капак и ги задушете до омекване.
Поставете котлетите от сьомга в средата на малка тава. Полейте всеки един с лъжица зехтин, розмарин и сол.
Поставете от маслото, резен лимон и стрък магданоз, полейте с 1 лъжица лимонов сок.
Загрейте фурната на 180 градуса и изпечете рибата за 20-тина минути или до получаване на апетитен загар.
Разпределете в две чинии и гарнирайте със задушените зеленчуци. Поднесете с резни лимон и стръкове копър за още повече свежест.
Сьомгата с царевица и грах е много вкусна.