Начин на приготвяне
Нарежете на дълги ленти бекона и бутертестото. Наредете ги една върху друга, след което навийте на охлювчета.
Прехвърлете ги в тава с хартия за печене и ги намажете със смес от соевия сос, черния пипер и зехтин.
Загрейте фурната на 250 градуса и изпечете бутерките до готовност. Прехвърлете ги в подходяща чиния.
Нарежете половината чушка на кръгчета, а останалата част на правоъгълни парчета. Моцарелата нарежете на тънки филийки.
Пригответе си шишчета и започнете да нанизвате на тях чушка, чери доматче, моцарела и листенце босилек.
На други шишчета пък нанижете зелените маслинки.
Оформете платото, като наредите всичко. Отстрани украсете с кръгчета чушка, босилек, люти чушлета и малко маслинки.
Платото с бутерки и моцарела е чудно.