Ловджийски гулаш

НикиНики
Новак
2358413k
Ловджийски гулаш2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
130 мин.
Общо
160 мин.
Порции
3
"Ловджийски гулаш - ще имате за какво да говорите, докато си го хапвате"

Необходими продукти

  • дивечово месо - 500 г врат, бут
  • доматена паста - 1 с.л.
  • вода - 250 мл
  • лук - 2 бр.
  • бира - 250 мл
  • домати - 250 г
  • чесън - 2 скилидки
  • мащерка - 1 щипка
  • захар - 1 ч.л.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • черен пипер
  • магданоз
  • копър
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и го запържете в дълбока тенджера.

Почистете чесъна и лука, нарежете ги на ситно и ги добавете при месото.

След около 5 минути добавете сухите подправки и налейте бирата и топлата.

Добавете дафиновия лист, доматената паста, настърганите домати и затворете вкусния гулаш с капак.

Поднесете ястието с гарнитура по избор.

Ловджийският гулаш е много вкусен.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: