Начин на приготвяне
В широка тава застелете хартия за печене. Разстелете единият лист бутер тесто - без да го точите или притискате. Върху него наредете половината шунка, след това кашкавала, нарязан на тънки филии и най-отгоре другата половина шунка. Гледайте от всички краища да ви остане свободно място около 1 пръст.
Завийте с другият лист бутер тесто. С пръсти оформете ръбче по краищата на сандвича, като леко ги прегънете навътре и оформите за по-красив вид.
След това с остър нож и без притискане леко направете нарези във формата на ромбоиди само на горния лист. Разбийте яйцето и с него намажете сандвича. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна 20-25 минути. Извадете от фурната, оставете малко да поизстине и нарежете и сервирайте.