Начин на приготвяне
Смесете продуктите за топинга и сложете на котлона. Разбъркайте до придобиване на тъмен златист цвят. Може да се наложи да варите от 3 то 5 минути.
Сипете топинга на дъното на тава с хартия за печене 22 см. Подредете кръгчета банани едно до друго.
Разбийте маслото със захарта до получаване на крем. Едно по едно чукнете яйцата, разбийте. Сипете млякото с рома, пресейте бакпулвера и брашното, канелата и индийското орехче.
Сипете брашно в сместа и разбийте с миксер. Щом се усвои, сипете малко мляко, после брашно, мляко и така до изчерпване.
Сипете сместа в тава върху бананите и сложете любимия сладкиш да се пече на 180 градуса.
Печете банановия сладкиш 40 мин.
Обърнете готовия банановия сладкиш с тофи топинг на поднос след 8 минути. След като изстине, поднесете с бита сметана или топка сладолед.