Начин на приготвяне
Задушете лука в мазнина. Добавете свинската флейка и бъркайте. Задушете за 1-2 минути, след което добавете готварската сметана и разбъркайте, добавете и малко вода, за да не се сгъсти много.
Гответе така, като разбърквате периодично за още 3-5 минути.
След това настържете топеното сирене и разбъркайте. След като се сгъсти сосът, го овкусете с Вегета и черен пипер и спрете котлона.
Арабските питки се мажат една по една, първо, с горчица, след това се добавя от сметановата смес, която подготвихме. Завиваме на пликче и слагаме в тавичка върху хартия за печене.
Печем в загрята фурна за 5 минути, след което поръсваме с настърган кашкавал и оставяме да се запече кашкавалът.
След това изключваме и нашето предястие с повод или без е готово сготвено.
Сервирайте на вашите гости и се насладете на предястие с арабски питки.
Да ви е сладко!