Кадаиф с мляко

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3229k
Кадаиф с мляко1 / 2
10/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
14-16 парчета
"Толкова любим и толкова вкусен"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Половината кадаиф се нарежда в намазана с масло тавичка и се поръсва със счуканите орехови ядки. Отгоре се слага останалият кадаиф и се покрива с парченца от маслото.

Пече се в слаба фурна до порозовяване.

Млякото се сварява със захарта, сваля се от огъня, ароматизира се с ванилията и се изсипва върху изпеченият кадаиф.

Тавата се захлупва. На другия ден кадаифът се обръща в подходящ съд.

Поднася се нарязан на квадрати.

Рейтинг

4.3
55
43
32
20
10
Дай твоята оценка: