Зимна каша

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
321164253
Зимна каша
02/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате гъбите и ги задушавате в мазнината. Като поомекнат, прибавяте нарязания на кубчета праз. Продължавате да задушавате, докато ястието стане напълно готово.

След това сипвате брашното вътре и бъркате. На тънка струйка наливате вода, за да получите каша и продължавате да варите на слаб огън.

Разбивате яйцето с киселото мляко и ги изсипвате в ястието, малко преди да отстраните от огъня.

Поръсвате с магданоз и целина и сервирате кашата топла. По желание може да аранжирате с резен лимон.

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: