Начин на приготвяне
Смелете орехите и бишкотите в чопър до получаване на фино брашно.
Прехвърлете ги в купа.
В отделна купа смесете и разбийте заедно маскарпонето, есенцията, захарта и охлдаеното кафе. Сипете при бишкотите и омесете всичко добре.
От полученото тесто оформете бонбони, които са с големината на орех.
Разтопете шоколада на водна баня. Прехвърлете в чаена чашка.
Сложете хартия за печене върху подност. Боднете един бонбон с вилица и потопете в разтопения шоколад. Извадете и задръжте за кратко, за да се отцеди излишното количество шоколад.
Сложете бонбона върху подноса. Така процедирайте с всички бонбони.
С вилица разнесете останалия шоколад върху бонбоните. Охладете ги за няколко часа в хладилник и поднесете.
Лесните и ефектни шоколадови бонбони са готови.