Начин на приготвяне
Сварете ориза и го отцедете.
Намазнете пилешкото със зехтин и го овкусете със сол и пипер. Изпечете до готовност на грил тиган, след което го наситнете.
Настържете кашкавала, нарежете на ситно лука, чесъна, магданоза и чушката.
В подходяща купа смесете ориза с нарязаното филе, лука, магданоза, чушките, доматеното пюре, чесъна, яйцето, кашкавала и естрагона. Овкусете сместа със сол и пипер, омесете я много добре.
Оформете малки парти кюфтенца. Сложете хартия за печене в тава и наредете кюфтенцата.
Загрейте фурната на 180 градуса. Изпечете кюфтенцата до готовност - около 20 минути.
Пилешките парти кюфтенца са мноо вкусни.