Есенна салата с магданозен крем

26/11/2013
Ани Василева
отАни ВасилеваНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции 4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо632
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червеното цвеклo се залива с оцет и малко студена вода и се оставя да престои 10-ина минути. Зелето, морковите и ряпата се нарязват на ивици, а карфиолът се накъсва на розички.

Отцеждаме цвеклото и го настъргваме на ивици. Смесваме всички нарязани зеленчуци и ги разбъркваме.

Смесват се киселото мляко, сиренето, чесънът и магданозът и се пасират до получаването на гладък сос. Заливаме салатата с приготвения дресинг, украсяваме с кълновете лук и поднасяме.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар