Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържено свинско»Селска спържа с лук и соев сос

Селска спържа с лук и соев сос

МиссаМисса
Новак
39158
Селска спържа с лук и соев сос3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Селските ястия са нещо, което винаги ще обичаме - като тази спържа с лук и соев сос"

Необходими продукти

  • лук - 2 глави
  • свински пържоли - 4 бр.
  • маслини
  • сол
  • олио
  • черен пипер
  • червен пипер
  • соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, почистете и оставете свинското месо за няколко часа в купа с вода. След това го овкусете с олио, червен и черен пипер, соев сос и сол.

Приберете ги в хладилник за вечерта и на другия ден изпечете пържолите на скара от всяка страна.

Почистете и накълцайте на ситно лука. Запържете го, после добавете нарязаното на ленти свинско.

Гответе, докато пърженото свинско стане готово.

Селската спържа с лук и соев сос е готова и може да бъде украсена с маслини.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: