Салата с гъби и крутони

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
06/01/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо801
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крутоните се запържват до златист цвят с малко подправки по избор.

Гъбите се поръсват с лимонов сок и се запържват на силен огън около 3-4 минути и се смесват с крутоните. ПО желание се добавят и малко слънчогледови семки.

Чесънът се пресова и се смесва със ситно нарязан копър, лимонов сок, олио. Подправете на вкус със сол и черен пипер.

Наредете измитите листа от маруля в салатената чиния. Отгоре наредете гъбите и ги залейте с чесновия сос. Добавете соеви кълнове или краставици за по свеж и лек вкус.

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар