Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
05/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Рибна салата с фарфале - подарете си изискано меню, започвайки с нея"
- риба тон - 2 малки консерви
- фарфале - около 300 г
- яйца - 3 бр. сварени и нарязани
- царевица - консерва
- майонеза - 1 опаковка Краси
- чери домати - 8 бр.
- рулца от раци
- лук - 1 глава, наситнена
- маслини - 1 шепа без костилки
- сол
* мерки и количестваНачин на приготвяне
Сварете пастата фарфале до готовност според упътването на пакета. Оставете да изстине.
Всички съставки за рибната салата се режат на ситно и се смесват.
Когато макаронената салата е готова, се оставя за няколко часа в хладилник да се охлади.
След това салатата с фарфале и риба тон може да се сервира.