Желе от грозде

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
29/01/2010
Готвене80 мин.
Общо80 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 530
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • гроздов сок - 5 литра, бистър
  • захар - 2, 5 кг.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим до сгъстяване гроздовия сок и захарта. Желето е готово, когато капка от него, пусната в порцеланова чинийка, не се разлива.

Горещото желе сипваме в сухи затоплени буркани.

Изстиналите буркани завързваме с двоен целофан, намазан със спирт.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Илияна Димова
Много вкусно и ароматно, подходящо и за палачинки и за филийки
0
0
Дора и Ива
Дора и Ива
18.08.2013 12:19
много добра, бърза и ленса рецепта! Благодарим!
0
0