Свинска пържола с гъби

ИларияИлария
Новак
578
230
33
729
18/03/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 295
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в мазнина месото, което е предварително нарязано на пържоли. Добавете бялото вино, дафинов лист на вкус, черен пипер и оставете месото да се задушава.

Добавете бульона и гъбите към задушеното свинско. Посолете, поръсете с черен пипер и гответе на тих огън, докато месото стане достатъчно крехко.

Накрая леко трябва да сгъстите леко соса за пържоли с нишестето, предварително разтворено в малко вода и сложете бучка масло. Сервирайте с гарнитура по избор свинските пържоли с гъби.

Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
41.44 лв.
Виж ››

Ето го новото попълнение във вашата кухня - грил тиган, който ще замести барбекюто и ще ви позволи да приготвяте храната си вкусно и здравословно. Удобен за ползване, лесен за почистване. Грил тиганът е с незалепващо покритие, което ще улесни допълнително готвенето.

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар