Свинска пържола с гъби

Йоана
Йоана
Новак
18/11/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 912
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в мазнина месото, което е предварително нарязано на пържоли. Добавете бялото вино, дафинов лист на вкус, черен пипер и оставете месото да се задушава.

Добавете бульона и гъбите. Посолете, поръсете с черен пипер и гответе на тих огън докато месото стане достатъчно крехко.

Накрая леко трябва да сгъстите леко соса с нишестето, предварително разтворено в малко вода и сложете бучка масло. Сервирайте с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар