Пържен черен дроб

IlariaIlaria
Новак
578
274
33
772
04/11/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо47 778
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете черния дроб на парчета. Посолете и го залейте с млякото. Оставете го да престои минимум 1 час.

Извадете го от млякото, оваляйте всяко едно парче в брашно и го изпържете в сгорещено олио до зачервяване и от двете страни.

Наредете изпържения дроб в широка чиния и го поръсете с чесъна. Сервирайте го топъл с киселото мляко.

Ръчно изработена керамична чиния ф30
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния ф30
12.99 лв.
Виж ››

Каквото и да приготвите, със сигурност ще бъде още по-вкусно, когато сте го подправили с любов и сте го поднесли в ръчно изработена керамична чиния.

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар