Конячен сладкиш

Анжела Давидова
Анжела Давидова
Новак
29/10/2013
"Опияняващ сладкиш - буквално, да не прекалите с коняка "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 237
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме захарта с яйцата до получаването на гъста пяна. Постепенно добавяме брашното, което предварително сме пресели заедно с бакпулвера. Разбиваме сместа до получаването на гладка маса.

Сместа се изсипва в предварително намазнена и набрашнена правоъгълна тава. Сладкишът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до суха клечка.

Оставяме сладкишът да се охлади и го нарязваме на ромбчета. Сиропираме със сиропа, който сме получили като сме кипнали водата и постепенно сме добавили останалите съставки.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар