Чорба от ориз с месо

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
58
14
24/10/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 788
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дребни парчета и го измийте със студена вода. Сложете го да ври заедно със солта и лука. Когато месото вече е посварено, прибавете ориза, фасула и доматите.

Отделно запържете брашното в олиото, добавете червения пипер и разредете с малко от бульона.

Разбъркайте добре и след като заври, го прибавете към чорбата. Готовата чорба се поръсва с магданоза преди сервиране.

Метална поставка за черпак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална поставка за черпак
5.94 лв.
Виж ››

Разбърквате и поставяте на място, така че винаги да ви е под ръка, защото малките помощници в кухнята правят готвенето приятно занимание :)

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар