Начин на приготвяне
Обелете лука и го нарежете на полумесеци. Сложете го в загрят тиган с 2-3 с.л зехтин и пържете, докато стане кафяв на цвят. Сложете кафявата захар и карамелизирайте за няколко минути. Изключете и заделете.
В сух тиган с незалепващо дъно изпечете козе сиренето от двете страни. Извадете и заделете готовото печено сирене.
Пържолите измийте и подсушете. Поръсете със сол и черен пипер. Оставете за половин час. В загрят тиган разтопете кравето масло и поставете крехките свински пържоли.
Изпечете ги от двете страни по вкус. Извадете и поставете в голяма чиния. Сложете малко от карамелизирания лук и едно колелце от сиренето. Поднесете веднага Вкусната вечеря за Свети Валентин, докато е топло яденето.
Не забравяйте да поднесете и десерт за Свети Валентин.