Задушено свинско с бъркани яйца

Надежда ИвановаНадежда ИвановаНовак
11/10/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо795
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 250 г
  • домати - 4 бр.
  • тиквичка - 1/2
  • лук - 2 глави
  • яйца - 4 бр.
  • чушка - 1 бр.
  • бульон - 150 мл месен
  • зехтин - 1 с.л.
  • олио
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете нарязания лук и нарязаното на кубчета месо в сгорещено олио. Прибавете нарязаната на кубчета тиквичка, попарените, обелени и нарязани на ситно домати и чушката.

Залейте всичко с бульона, посолете и поръсете с черния пипер. Задушавайте около 40 минути. Подредете сместа в чинии и залейте с бърканите яйца.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар