Кюфтенца със зелен боб

15/10/2020
"Една чиния, която събира всичко, което бихте могли да искате - и кюфтенца, и зеленчуци, че и сосче за топване"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кюфтета

Начин на приготвяне

Омесете каймата с накиснатата филия хляб, белтъка, лука и подправките.

Оформете кюфтенца и оваляйте в галета. Изпържете ги до златисто в тиган с олио. Извадете и заделете.

В тенджера задушете зеленчуците по ред - лук, морков, картофи и чушка.

Добавете зеления боб, нарязан на парчета, червения пипер и доматеното пюре. Налейте вода и сложете подправките.

Добавете кюфтенцата и намалете котлона. Нарежете чесъна на дребно и варете до готовност на продуктите.

Кюфтенцата със зелен боб са готови.

Ръчно изработена керамична чиния 22 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 22 см
4.69 лв.
Виж ››

Хубавите ястия, които приготвяте, заслужават да бъдат поднесени в красиви чинии - като тази ръчно изработена керамична чиния.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар