Начин на приготвяне
Измийте пържолите и ги сложете в купа. Добавете меда, майонезата, горчицата, солта, черния пипер и чесъна. Разбъркайте хубаво.
Затворете с капак и оставете в хладилника за няколко часа.
Картофите обелете, измийте и нарежете на колелца. Поставете ги на дъното на тавичка за печене.
Натрошете пилешкия бульон и разбъркайте. Поставете пържолите отгоре. Налейте бирата и зехтина.
Затворете тавичката с алуминиево фолио.
Печете в студена фурна на 250 градуса за 15 минути, а след това намалете на 170 и оставете за 2.5 ч.
Махнете фолиото и запечете отгоре.
Готовите пилешки пържоли с мед и чесън извадете и охладете леко.
Сервирайте, докато са топли.