Гулаш чорба

Адриян Павлов
Адриян Павлов
Новак
17/01/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене55 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 862
  • Преглеждания за месеца118
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото от свинска плешка на кубчета, залейте го с 1.5 л студена вода и го кипнете. Варете на умерен огън, като периодично обирате образувалата се пяна.

Щом бульонът се избистри, добавете нарязаните на едро лук, моркови, гъби, целина и чушки. Варете до омекване на зеленчуците и чак тогава добавете картофите, ситно нарязания чесън и подправките (без червения пипер).

Оставете свинската супа да къкри още 15 минути на тих огън. Добавете консервираните домати и варете още 10 минути.

Загрейте олиото в отделен съд, запържете за кратко червения пипер и залейте с него готовата гулаш чорба. Поднесете обилно поръсена със ситно нарязан магданоз готовия гулаш.

Рейтинг

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Готвач
Готвач
25.09.2013 21:47
В продуктите липсва червения пипер
0
0