Гулаш чорба

17/01/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене55 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 261
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото от свинска плешка на кубчета, залейте го с 1.5 л студена вода и го кипнете. Варете на умерен огън, като периодично обирате образувалата се пяна.

Щом бульонът се избистри, добавете нарязаните на едро лук, моркови, гъби, целина и чушки. Варете до омекване на зеленчуците и чак тогава добавете картофите, ситно нарязания чесън и подправките (без червения пипер).

Оставете свинската супа да къкри още 15 минути на тих огън. Добавете консервираните домати и варете още 10 минути.

Загрейте олиото в отделен съд, запържете за кратко червения пипер и залейте с него готовата гулаш чорба. Поднесете обилно поръсена със ситно нарязан магданоз готовия гулаш.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Готвач
Готвач
25.09.2013 21:47
В продуктите липсва червения пипер
0
0