Гулаш чорба

Адриян ПавловАдриян ПавловНовак
20/09/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене55 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 291
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на кубчета, залейте го с 1.5 л студена вода и го кипнете. Варете на умерен огън, като периодично обирате образувалата се пяна.

Щом бульона се избистри добавете нарязаните на едро лук, моркови, гъби, целина и чушки. Варете до омекване на зеленчуците и чак тогава добавете картофите, ситно нарязания чесън и подправките (без червения пипер).

Оставете супата да къкри още 15 минути на тих огън. Добавете консервираните домати и варете още 10 минути.

Загрейте олиото в отделен съд, запържете за кратко червения пипер и залейте с него готовата чорба. Поднесете обилно поръсена със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Готвач
Готвач
25.09.2013 21:47
В продуктите липсва червения пипер
0
0