Френски пържен лук

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921216771
Френски пържен лук
18/09/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете главите лук и ги нарежете на тънки пръстенчета. Поръсете ги със сол и леко ги разбъркайте с пръсти. Пресейте брашното, добавете щипка индийско орехче.

Загрейте мазнината. Потапяйте лучените кръгчета последователно в прясното мляко, след това в брашното и изпържете в силно сгорещена мазнина до златиста. Поднесете още топли. Може да ги гарнирате с лимонови резени.

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: