Начин на приготвяне
Пригответе си йенска тенджера или друга тенджера за печене. Измийте я и я подсушете.
Нарязвате свинското контрафиле на кръгчета, подобно на свински пържоли.
Измийте и нарежете гъбите на едро. Използвайте и пънчетата им.
Топеното пушено сирене си нарежете предварително на кръгчета.
Наредете в тенджерата малко месо, докато запълни дъното на съда. Върху него поръсете с мащерка, малко сол и черен пипер. Следва да наредите от гъбките, кръгчетата топено сирене.
Пушено сирене и залейте с малко от сметаната. Това се повтаря, докато свършат всички съставки. Най-отгоре сипете олио и долейте с вода. Сложете капака и пъхнете във фурната.
Гответе на средната решетка на 160 градуса за 2, 30 часа.
Поднесете ястието Свинско контрафиле с гъбен сос топло. По желание може да поръсите сочното свинско печено с магданоз.