Начин на приготвяне
Бисквитките с лимец са наистина божествени, когато са отвътре меки.
Така че не ги оставяйте във фурната твърде дълго. Ще бъдете възнаградени с изключително вкусни бисквитки. Ако не сте ги изяли за секунди, определено можете да ги съхранявате в метални кутии известно време.
Загрейте фурната до 180 градуса.
Застелете тавата за печене с хартия.
Разтопете бавно маслото и шоколада в тенджера.
Разбийте яйцата с видовете захар и ванилов аромат за поне 2-3 минути.
Смесете шоколадовата смес с разбитите яйца и захар.
Смесете брашното от лимец, бакпулвера, бадемовото брашно и морската сол и разбъркайте в шоколадовия крем.
Поставете шоколадовото тесто на супени лъжици с малко място върху подготвения лист за печене и печете в предварително загрятата фурна за около 9-11 минути.
Шоколадовите бисквити трябва да са меки отвътре.
Веднага издърпайте бисквитките с шоколад от горещата тава и ги оставете да се охладят върху телена поставка с хартия за печене.
За съвършенство
Ако искате, можете да поставите върху бисквитите с лимец и шоколад бадемови ядки и да поръсите с пудра захар .
Можете също да смесвате различни ядки (лешници, орехи или шамфъстък в тестото - всеки, както му харесва.