Ezine.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Яйца по швейцарски с крема сирене и салам

Яйца по швейцарски с крема сирене и салам

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Ветеран
3191k5187
Яйца по швейцарски с крема сирене и салам3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Апетитен начин за приготвяне на яйца по швейцарски"

Необходими продукти

  • хляб - 3 филийки
  • крема сирене - 150 г
  • кашкавал - 200 г
  • салам - 100 г шпеков
  • яйца - 3 бр.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чубрица - 1 ч.л.
  • сол - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазваме филийките с крема сирене и ги подреждаме в намазнена тава.

Слагаме на всяка филийка настърган кашкавал и правим кладенче в средата.

Във всяко кладенче чукваме по едно яйце, слагаме нарязания на кубчета салам и поръсваме с червен пипер, чубрица и сол вкусните сандвичи.

Печем яйцата по швейцарски с крема сирене и салам в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 15-20 минути.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: