Кюлбастия

10/09/2013
Драгомир
отДрагомирНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо110 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 032
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • телешко месо - 1 кг, може говеждо или свинско
  • чесън
  • оцет - 2 к.ч.
  • канела
  • ким
  • масло 4 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на големи парчета и ги изтънете с чукче. Поръсете със сол, черен пипер, смлени канела и бахар. Намазнете ги и ги изпечете върху скара.

Покрийте дъното на пръстена тенджера или йенска тава с чесън. Отгоре сложете телешкото.

Залейте със сгорещено масло, малко вода и оцет. Сложете капака на тенджерата и пъхнете във фурната да се задушава до готовност. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Gotvach.bg