Варени свински крачета с бульон в мултикукър

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
692
2k
5k
365
4
05/07/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо97
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Свинско Варено

Начин на приготвяне

За да се изчистят добре свинските крачетата използваме бензинова горелка, с която пърлим добре от всички страни.

След като сме си почистили и измили свинските крачета, ги поставяме в съда на мултикукъра, сипваме студена вода и поставяме на програма варене за 10 минути.

Когато изтече времето, отваряме уреда, поставяме всички подправки към вареното свинско и отново затваряме.

Отново нагласяме на варене за 1 час. Крачетата трябва да са добре сварени, за да ги консумираме.

Дали са готови зависи от големината на самите крачета и при необходимост варим още малко.

Изваждаме и поднасяме варените свински крачета с бульон в мултикукър цели.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар