Начин на приготвяне
Бързи, лесни, вкусни и здравословни са тези бисквитки с ябълка.
В купа се разбиват 2 яйца с телена бъркалка.
Прибавяме течна стевия, есенция бадем, канела, бакпулвер и прясно мляко. Добавяме на рендосана, обелена, ябълка и накрая разбъркваме с брашната, да се получи гъста смес. С лъжица се оформят 12 плодови бисквити върху хартия за печене.
Печем в загрята фурна на 180 с вентилатор за 15 минути, изключваме и оставям във фурната още 4-5 минути.
Изваждаме и оставяме да се охладят, по-вкусни са. Чудесни за похапване по всяка време, без да се тревожим за килограмите!
Да ви е сладко с Ябълкови бисквити без захар!