Фритата с макарони

17/05/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слага се тенджерка с вода да заври. Посолява се. Сипват се макароните да се сварят според указанията на пакета. Изцеждат се.

Чушките се измиват и почистват. Нарязват се на парченца. В тиган се слага олио да загрее. Пържат се чушките.

Луканката и кюфтето се нарязват на парченца. Магданозът и дивият чесън се измиват и нарязват на ситно. Сиренето се нарязва на малки кубченца.

Всички продукти за богатата фритата, както и царевицата се слагат в тавичка. Яйцата се чукват в купа. Разбиват се, подправят се със сол и черен пипер.

Добавят се в тавичката и се разбъркват. Кашкавалът се настъргва. Фритатата с макарони се поръсва с кашкавала. Изпича се в загрята на 200 градуса фурна.

Сервирайте бързото и много вкусно ястие с яйца и в случая - с макарони с подходяща гарнитура по желание!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар