Начин на приготвяне
Всички продукти за курабийките се слагат в купата на блендер. Уредът се пуска на средни обороти за 30 секунди или в зависмост от възможностите и мощността му.
Тестото е готово, когато всички съставки се обединят в гладко тесто. Оформя се на топка и от него се късат парченца с големина на орех. Заоблят се между двете длани и леко се сплескват.
Половината от всяка сладка се топва в захар и се подрежда в тавичка покрита с хартия за печене, като захарта е отгоре. С вилица се притискат леко, така че да се получи шарка, а и да се сплескат още домашните сладки
Тези невероятно бързи и лесни захаринки се пекат в загрята на 180 градуса фурна на два пъти за по 15 минути, или докато леко порозовеят.
Тези захаринки са идеални за всяка чаша кафе или мляко!
Да ви е сладко!