Начин на приготвяне
Ако тестото е замразено, първо го оставете да се размрази на стайна температура.
Включете фурната да загрява на 220 градуса.
Разстелете бутер тестото на работния плот върху хартия за печене.
Нарежете го с нож за рязане на пица на квадрати 10/10 см.
В купа смесете сиренето със сладко от боровинки.
Сложете по 1 ч.л. от сместа върху половината от нарязаните квадрати бутер тесто.
С останалата половина ги покрийте.
С помощта на вилица притиснете краищата, за да не изтича плънката по време на печене.
Разбийте едно яйце и намажете бутерките с пълнеж със силиконова четка.
Отгоре ги поръсете с кафява захар и по желание с цветни захарни топчета.
С помощта на хартията прехвърлете бутерките в тавата на фурната, които трябва да са на разстояние една от друга.
Печете бутерките с боровинково сладко и сирене в силно загрята фурна за 10-12 минути, докато добият приятен загар.
Да ви е сладко!