Начин на приготвяне
Измийте картофите и ги подсушете. Всеки картоф увийте във фолио за печене и ги подредете в голяма тава. Печем картофите във фолио на 220 градуса около 2 часа.
През това време си подгответе кашкавала и пармезана, като ги настържете на ситно.
Когато са готови печените картофи на фурна, ги извадете от фолиото и срежете всеки картоф по дължина, така че да имате две половинки като картофени лодки.
Вземете малка лъжичка и издълбайте вътрешността на картофите в дълбока купичка. Намачкайте вътрешността на картофите и добавете майонезата и половината от пармезана и кашкавала. Добавете сол на вкус и разбъркайте добре.
Напълнете всяка половинка от картофите и сложете да се пекат на 200 градуса около 25 минутки.
След това поръсете с останалата част от кашкавала и пармезана вкусните пълнени картофи и запечете за още 5-10 минутки.
Рецептата за Пълнени картофи със сирене и кашкавал е приготвена!