Пържоли в еър фрайър

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
196
2
19/03/2020
"Пържолите, сготвени в еър фрайър са неустоими! Подберете подходяща гарнитура и сервирайте "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 727
  • Преглеждания за месеца732
  • Преглеждания за седмицата173
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • свински бут - 500 г
  • Марината
  • бира - 1 ч.ч.
  • олио - 3 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • соев сос - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Нарежете свински бут на пържоли с големина по желание и леко ги начукайте (всъщност, предимството да ги приготвите е, че не е нужно да ги начуквате, но аз повече ги харесвам така).

Пригответе маринатата и поставете пържолките вътре за около 30-тина минути.

След което ги изкарахте от маринатата, ги прехвърлете в еър фрайъра, включете го на 180 градуса за около 15-20 минути.

Докато печете свинските пържоли в еър фрайъра, от време на време ги поглеждайте. При нужда ги обръщайте. Ако забележите, че стават готови по-бързо, намалете градусите или времето за печене.

Поднесете пържолите е еър фрайър с вкусна зелена салата или друга гарнитура за пържоли.

Предпазен капак при пържене - 25 см-42%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Предпазен капак при пържене - 25 см
6.00 лв.
3.50 лв.
Виж ››

Сложете край на мазните петна по печката с предпазния капак, който може да се използва както върху тенджери, така и върху по-голям тиган. Има плътна мрежа, през която може да видите кога храната е готова. Дръжката на капака е термоустойчива.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар