Гъбена супа със зелен лук

АнабелАнабел
Ветеран
548
2k
1k
214
26/02/2020
"Чудна гъбена супичка със зелен чук "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо180
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват и нарязват на филийки, зеленият лук - на дребно. Слагат се в тенджера със загрята мазнина и се запържват. След като се запържат, се прибавя брашното.

Разбърква се и щом получи златист цвят, се наливат виното и бульонът. Добавят се сол на вкус, мащерка и соев сос.

Ароматната гъбена супа се вари на слаб котлон за около 20 минути.

Сиренето Чедър се настъргва и прибавя към вкусната зеленчукова супа, когато е почти готова.

Налива се готварската сметана и накрая се поръсва смлян черен пипер.

Готовата супа се сервира гарнирана с нарязани пера зелен лук.

Източник на рецептата за гъбена супа със зелен лук: bonapeti

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар