Меден сос за месо

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
338
47
74
3
20/02/2020
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо76
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте меда с горчицата много добре, след което добавете оцета и зехтина. Най-накрая добавете соевия сос и по желание може да поръсите с щипка черен пипер и да разбъркате до хомогенност.

Меденият сос за месо може да се съхранява в хладилник за няколко дни и може да се използва както към печено телешко месо, така и като дресинг за салати.

Тъй като вкусът на този сос е нетипичен (сладко-кисело пикантен вкус) може да се добави и съвсем малко захар.

С медения сос за месо ястието става още по-вкусно!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар