Ягодов пай за влюбени

АнабелАнабел
Ветеран
622
3k
1k
269
11/02/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо413
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват заедно със захарта на пухкав крем. Прибавят се ваниловата захар, прясното мляко и растителната мазнина, след което сместа се разбърква отново.

Добавят се на порции пресятото брашно и бакпулверът, при непрекъснато бъркане. Сместа се изсипва в намаслена и набрашнена тавичка с диаметър 22 см.

Отгоре се подреждат измитите ягоди. Приготвеният пай се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за окло 45 минути.

Готовността на плодовия пай се проверява с клечка. Забодена в него, тя трябва да излезе суха. Готовият ягодов пай се поръсва с пудра захар.

Чуден Ягодов пай за влюбени!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар