Каракачанска супа от агнешки дреболии

Георги ЧечевГеорги Чечев
Новак
252
979
30
12/02/2020
"Каракачанска супа от агнешки дреболии - да си стоплите душата "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 521
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешките дреболии (без черния дроб) и ги заливаме със студена вода, а после ги слагаме на силен котлон докато заврят.

Като кипнат ги посоляваме и ги оставяме да врят на слаб огън.

Когато са почти готови, към тях прибавяме нарязания на кубчета черен дроб, нарязаните на дребно домати и пресен лук, както и ориза.

След като и те се сварят, отстраняваме почти готовата Каракачанска супа от агнешки дреболии от огъня.

Застройваме с варена на водна баня застройка от киселото мляко и яйцето, подправяме с маслото и поръсваме със ситно нарязаните магданоз и джоджен.

Тази вкусна агнешка супа може да се поднесе като ястие за Гергьовден, както и без специален повод.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар