Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени кренвирши с кашкавал и рокфор

Пълнени кренвирши с кашкавал и рокфор

Пълнени кренвирши с кашкавал и рокфор2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Познавате добре тази рецепта, само че този път напълнихме кренвиршите с кашкавал и рокфор"

Необходими продукти

  • кренвирши - 360 г
  • бекон - слайсове
  • сирене рокфор - 150 г
  • кашкавал - 60 г
  • сметана - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргваме на ситно сиренето на ренде и разбъркваме добре с настърган кашкавал.

Към сместа добавяме сметаната, ситно нарязания магданоз, солта и черния пипер.

Разрязваме кренвиршите по дължина и ги пълним с вече готовата смес. Увиваме с бекон и печем 10 минути в загрята на 190-200 градуса фурна.

Подреждаме готовите пълнени кренвирши с кашкавал и рокфор.

Кренвирши с кашкавал на фурна - класика в жанра!

Опитайте и вие тези пълнени кренвирши у дома!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: