Пълнени кренвирши с кашкавал и рокфор

Георги ЧечевГеорги Чечев
Новак
198
799
27
31/03/2020
"Познавате добре тази рецепта, само че този път напълнихме кренвиршите с кашкавал и рокфор "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргваме на ситно сиренето на ренде и разбъркваме добре с настърган кашкавал.

Към сместа добавяме сметаната, ситно нарязания магданоз, солта и черния пипер.

Разрязваме кренвиршите по дължина и ги пълним с вече готовата смес. Увиваме с бекон и печем 10 минути в загрята на 190-200 градуса фурна.

Подреждаме готовите пълнени кренвирши с кашкавал и рокфор.

Кренвирши с кашкавал на фурна - класика в жанра!

Опитайте и вие тези пълнени кренвирши у дома!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар