Начин на приготвяне
Нарязваме шунката на тънки парчета с дължина 10 см и широчина 6 см.
Пасираме жълтъците, горчицата, солта, черния пипер и ситно нарязания магданоз и ги добавяме към бешамеловия сос.
От така приготвената смес слагаме по 1 с.л. в средата на всяко парче шунка.
Навиваме ги на солени рулца и ги нареждаме в чиния или плато върху канапе от руска салата.
Украсяваме готовите рулца от шунка с жълт крем с резенчета или кръгчета от доматите и киселите краставички и с клонки от магданоза.
Върху рулцата от шунка отгоре с помощта на фунийка от пергаментова хартия нанасяме тънък като паяжина конец от разбитото на крем масло.
Вече сме готови да се насладим на това прекрасно предястие.