Салата по руска рецепта

15/03/2020
"Чудна салатка по руска рецепта, която си плаче за любимо питие "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо216
  • Преглеждания за месеца174
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме месото и го накълцваме на дребни парчета.

Сваряваме яйцата, за да станат твърди.

Нарязваме на ситни кубчета яйцата, краставичките, цвеклото и половината репички и ги смесваме с месото, ситно нарязания лук и магданоза.

Заливаме зеленчуковата салата със смес от олио, черен пипер и сол и разбъркваме хубаво.

Така направената зимна салата по руска рецепта разпределяме в чинии за поднасяне салатата с месо.

По желание украсяваме с резенчета, кръгчета или розички от останалите репички готовата салата с цвекло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар