Домашни такоси

ГеновеваГеновева
Ентусиаст
113
21
270
1
30/12/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо227
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещяваме олиото и запържваме месото, нарязано на пилешки хапки. Към месото добавяме доматено пюре, и оставяме да се сгъсти плънката. След като се сгъсти, добавяме лук и царевица.

Накрая овкусяваме със сол, черен пипер и кимион, ако обичате люто, добавете и лют червен пипер. Сгорещяваме тиган с размер на тортилите.

След като се затоплят тортилите, поливаме с лютото чили, слагаме от топлата плънка, отгоре пак от лютото чили и накрая поръсваме такос с овкусено прясно зеле.

Стават страхотни домашни такоси.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар