Фалшива спържа

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
129673131237
Фалшива спържа
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 2
04/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1
"Ще опитаме да ви надхитрим с тази фалшива спържа с гъби, едва ли ще успеем, но да знаете, че е страшно вкусна"

Необходими Продукти

  • кладница - 300 г
  • праз - 1 стрък
  • зелен лук - 1 стрък
  • сол
  • черен пипер
  • чесън - 1 скилидка
  • лимонов сок - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената и измита кладница накъсайте на едри парчета.

Задушете ги в намаслен тиган заедно с нарязан праз и скилидка чесън.

Дръжте на огъня продуктите, докато променят цвета си и омекнат.

Овкусете със сол и черен пипер.

При поднасяне поръсете готовите гъби в масло с нарязан зелен лук. По желание напръскайте фалшивата спържа с лимонов сок.

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: