Сьомга филе с хрянов сос

Ваня ЛиВаня ЛиНовак
10/07/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 192
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме кората на краставицата, срязваме я не две части по дължина и я нарязваме на фини полукръгчета. Лукът се нарязва на ситно.

Сгорещяваме мазнината и запържваме за кратко рибата. Всяко филе от сьомга се пържи само по 1 минута от всяка страна, след което се изважда от тигана.

В същата мазнина се запържват последователно ситно нарязания лук, а след това и парчетата краставица. Добавете сол и черен пипер на вкус.

Намалете котлона и добавете бялото вино, настъргания хрян и сметаната. Оставете да кипне, върнете обратно филетата и задушавайте не повече от 5 минути под похлупак.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар